In verband met zwangerschapsverlof is er op dit moment sprake van een cli├źntenstop.

Opvoedburo | voor coaching en advies 
... een samenwerking in de opvoeding.


Wat is er mogelijk?


Coaching en advies
Afhankelijk van de vraag varieert de coaching en advies in de meeste gevallen van 1 tot 10 gesprekken. De coaching en advies kan worden aangevuld met een huisbezoek.

Huisbezoek
Als toevoeging of juist als start, kan er in de thuissituatie worden geobserveerd. Deze mogelijkheid kan worden besproken tijdens het intakgesprek of gedurende de overige gesprekken.

Wat doet Opvoedburo nog meer?


Coaching op de werkvloer
Opvoedburo is ook inzetbaar om te observeren en te coachen op de werkvloer waarbij positief opvoeden centraal staat. Denk bijvoorbeeld aan uw pedagogisch medewerkers. Meer informatie via de mail worden opgevraagd.

Observaties Kinderopvang
Opvoedburo is inzetbaar om kinderen met bijzonderheden in gedrag te observeren. Meer informatie kan via de mail worden opgevraagd.

Informatieavonden / ouderavonden
Opvoedburo kan worden ingezet om een informatieavond te verzorgen voor ouders, zwangeren, pedagogisch medewerkers etc. Meer informatie kan via de mail worden opgevraagd.

Hoe leg je contact?


1e contact
Stuur Opvoedburo een mail met daarin een korte beschrijving van de hulpvraag. Opvoedburo neemt dan zo spoedig mogelijk contact op voor een intakegesprek in de praktijk in Noordwijk.

Intake
Het intakegesprek duurt 60 minuten. Dit gesprek wordt gebruikt om de hulpvraag te inventariseren en om dieper op de situatie in te gaan. Ter afsluiting bekijken we de mogelijkheden voor het volgende gesprek.

┬ę 2016 Opvoedburo. All Rights Reserved. Ontwerp: Created by Car