Ben je zwanger en op zoek naar een bewuste beleving van je zwangerschap? Wil je verdieping, bewust in je lichaam zijn, informatie, ervaringen uitwisselen en ontspanning? Oftewel: wil je veel voor jezelf en je groeiende baby uit deze periode halen? 

Kijk dan eens naar mijn zwangerschapscursus van 6 bijeenkomsten, onder het kopje activiteiten vind je hier alle informatie over.

Mijn ervaring:
' Tijdens mijn zwangerschap merkte ik dat ik op zoek was naar een cursus of een bijeenkomst voor een moment voor mezelf, waarin ik me volledig kon richten op wat er in mijn lichaam allemaal gebeurde. Ik heb gezocht, maar vond niks wat hier bij aansloot. Ik zat ondanks mijn pedagogische kennis vol met vragen, er ontstonden ook kleine angsten of alles wel goed zou blijven gaan en bovenal probeerde ik me staande te houden tijdens werk en dagelijkse bezigheden omdat ik enorm misselijk was. Mijn reukorgaan was gevoeliger dan ooit en moest best wennen aan mijn veranderende lichaam. Rond de 20 weken van mijn zwangerschap ben ik zwangerschapsyoga gaan doen, maar ook dit was niet wat ik ervan verwachtte (het was een hele actieve vorm en laat ik nou net niet sportief zijn). Ik heb samen met mijn man een zwangerschapshaptonomiecursus gedaan die ik iedereen kan aanbevelen. Eindelijk meer verdieping: een goede voorbereiding op de bevalling. Nu, bijna 8 maanden verder, wil ik graag mijn kennis delen met zwangere vrouwen en ze de verdieping geven in deze mooie en bijzondere periode!' 

Graag nodig ik je uit voor deze cursus! Kijk snel verder op de website.


© 2016 Opvoedburo. All Rights Reserved. Ontwerp: Created by Car