Welkom bij Opvoedburo! Maak kennis met eigenaar en pedagoog Rosalie Koppendraaier.


Veel mensen denken dat de problemen met een kind uitzonderlijk en moeilijk aan te pakken zijn. Ik niet. Elke opvoeder wil het beste voor het kind en heeft de mogelijkheid om het tij te keren. Of je nu de ouder, opvoeder of professional bent.

Mijn naam is Rosalie Koppendraaier. Ik help kinderen, ouders, opvoeders en professionals naar meer inzicht en handvatten op het gebied van ontwikkeling, gedrag en emoties en werken met kinderen.

In de afgelopen 10 jaar heb ik als pedagoog een verbinding gelegd naar de kinderopvang als manager van verschillende kinderdagverblijven in de Randstad. Kinderen van 0-18 jaar begeleiden, teams aansturen, medewerkers coachen en ouders adviseren. Mijn passie ligt in de samenwerking met de direct betrokkenen van een kind én het kind zelf.

Door coaching, advies en een positieve benadering onderzoeken we waar de mogelijkheden liggen om te ontwikkelen en groei door te maken.
 
Een open communicatie en transparantie is belangrijk om elkaar te begrijpen en om tot oplossingen te komen. Nog belangrijker vind ik het dat iedere partij een oplossing voor de problemen vindt die helemaal bij hen past. Elke situatie is anders.

Ik geef kinderen, ouders, opvoeders en professionals daarom inzicht in hun situatie en het ontstaan van de spanningen en of problemen. Doordat ik hen handvatten bied, worden zij zelf creatief in het verzinnen van oplossingen. 


Samen kijken naar mogelijkheden en een ontwikkeling/groei realiseren, kwaliteit naar een hoger level brengen, dat is wat we doen.

Meditatie en mindfulness zijn wetenschappelijk bewezen hulpmiddelen om te kunnen 'ontstressen', onderdelen die ik laat terugkomen in mijn werk. Opvoedburo organiseert meditatieavonden, klik hier voor de agenda.

Wil je meer weten of een afspraak maken in de praktijk?

Mail: rosalie@opvoedburo.nl© 2016 Opvoedburo. All Rights Reserved. Ontwerp: Created by Car