Welkom bij Opvoedburo!

Mijn naam is Rosalie Koppendraaier. In mijn praktijk kan je terecht voor cursussen en individuele afspraken. Meditatie en Reiki zijn hierin een belangrijk onderdeel. Wil je meer weten? Hou dan deze website in de gaten of neem vrijblijvend contact op.

In de afgelopen 10 jaar heb ik als pedagoog een verbinding gelegd naar de kinderopvang als manager van verschillende kinderdagverblijven in de Randstad. Kinderen van 0-18 jaar begeleiden, teams aansturen, medewerkers coachen en ouders adviseren. Daarnaast heb ik ook altijd zelf groepswerk gedaan voor een goede verbinding met het werkveld. In deze afgelopen jaren maakte ik ook kennis met spiritualiteit en meditatie. Ik heb vele cursussen gevolgd op het gebied van massage, meditatie, Reiki, persoonlijke groei, ontwikkeling en intuïtie, mediumschap en EFT. Opvoedburo heb ik in 2016 opgericht om ouders en kinderen te begeleiden in de opvoeding. Al gauw merkte ik dat ook kennis en voeding voor de ziel belangrijk is door met mensen te werken op het gebied van o.a. meditatie. 


Samen kunnen we kijken naar wat jij nodig hebt!

Meditatie en mindfulness zijn wetenschappelijk bewezen hulpmiddelen om te kunnen 'ontstressen', de activiteiten die ik organiseer hebben ook een spirituele inslag. Klik op de bovenstaande tab voor de activiteiten.

Stuur gerust een mailtje naar: rosalie@opvoedburo.nl© 2016 Opvoedburo. All Rights Reserved. Ontwerp: Created by Car