Meditatie avonden Noordwijk

Op maandagavond geef ik meditatie bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten leid ik altijd twee meditaties. Elke avond is weer anders: er wordt o.a. gemediteerd door middel van een bodyscan voor een volledige ontspanning van lichaam en geest en door visualisatie. Er wordt elke les een andere inzichtskaart getrokken zodat het zowel rustgevende als inspirerende avonden zullen zijn.

Het zijn altijd hele leuke en mooie avonden! Het brengt iedereen altijd iets moois.Er is nog plaats om aan te sluiten in deze groep!

Data:          21 januari 2019, 18 februari 2019, 18 maart 2019, 15 april 2019, 20 mei 2019, 17 juni 2019.  
                   (de data voor het najaar worden in de zomervakantie bekend gemaakt)

Tijd:           20.00- 21.30/45 uur

Kosten:      € 70,- (voor de gehele reeks van 6x)

Locatie:      Jacoba van Beierenlaan 18, Noordwijk

Aanmelden via: rosalie@opvoedburo.nl


Reviews van cursisten:

E: In het drukke leventje wat ik als mama van 2 kleine meisjes heb, ben ik vaak op zoek naar 'rust'. Even stil staan bij mezelf, onthaasten.. Gisteravond (21 januari 2019) bij Rosalie mijn 1e meditatie avond gehad. In haar eigen mooie woning waar een fijne sfeer hing en met een klein gezelschap ben ik zeer tot rust gekomen. Het was indrukwekkend hoe idereen zich direct over kon geven aan Rosalie haar warme stem en in een diepere staat van bewustzijn en rust belandde. Nu al zin in de volgende keer!

M: Het filmpje op facebook gaat over de meditatie avonden in 2017, ik ben gister, maandag 21 januari 2019 voor het eerst geweest en het was heerlijk! Ik was voor het eerst in lange tijd weer eens écht ontspannen en de geleide meditaties zijn olv Rosalie heel goed te volgen. Nu, een dag later, zit ik na een geweldige nachtrust (zeldzaam) nog steeds na te genieten. Onverwachte - nieuwe - inzichten zetten mij nu aan het nadenken met goede moed voor de toekomst. Wat een lieve vrouw. Wat een prettige stem. Wat een fijne ambiance. Ik kijk al uit naar 18 februari 2019!

C: In het drukke leven van tegenwoordig, waarin we van alles moeten en willen doen is het lastig om echt tot rust te komen en even stil te staan bij jezelf.. Hoe gaat het eigenlijk met mij en hoe voel ik me vandaag? We werden op de eerste meditatie avond van Rosalie ontvangen in een fijne sfeer wat gelijk al voor een ontspannen vibe zorgde. Rosalie heeft een hele fijne stem en de meditaties zijn goed te volgen en zorgen dat je er echt 'bent' met en voor jezelf. Een heerlijk gevoel! Ik kijk uit naar de volgende avond!


© 2016 Opvoedburo. All Rights Reserved. Ontwerp: Created by Car